Peter Hoeve

Welkom op de weblog van Peter Hoeve. In deze blog vind je korte verhalen over zeer uiteenlopende onderwerpen. Een tikje filosofisch, relativerend en zeker uitdagend. Ik hoop je als lezer zo een nieuw denkkader te bieden. Een vernieuwd denkraam met uitzicht op een volgende stap. Onderweg naar een mooiere toekomst ..

Voor een deel plaats ik ook verhalen van anderen. Door alle verhalen te verzamelen, op te schrijven en de reacties te overdenken, orden ik ook mijn eigen perspectief waarmee ook ik onderweg blijf. Dus als je op mijn verhalen reageert, ben ik je uiterst dankbaar ..

Ik woon op de glooiende heuvels aan de rand van Arnhem met mijn vriendin, dochter en zoon. Sinds bijna 20 jaar heb ik een eigen bedrijf waarin ik advies geef aan eigenaren van andere bedrijven en waarin ik medewerkers in en buiten die bedrijven train en coach en waarin ik als interim-manager in de gaten van de markt spring ..

Mijn achtergrond is bijna net zo breed als het soort onderwerpen van deze blog en de aard de opdrachten die ik in mijn bedrijf aantref. Een jaar elektrotechniek, gevolgd door een opleiding tot maatschappelijk werker; Toen nog een vrij doctoraal sociologie, met bedrijfskunde, informatica en postmoderne filosofie; En tijdens mijn werk een grote hoeveelheid NLP en andere communicatietechnieken; Een opleiding om via optiehandel mijn pensioen eens op te gaan bouwen; En de laatste paar jaar een intensieve gedachteordening over de invloed van Social Media ..

Mijn droom is zoveel mogelijk mensen en organisaties (zowel zakelijk als privé) steeds opnieuw te helpen bij het nemen van de volgende stap(pen) in hun leven. Dat heeft te maken met:

  • Zelf de verantwoordelijkheid nemen voor jouw pad door het leven;
  • Zelf betekenis geven aan wat er om je heen gebeurt;
  • Zelf je emoties, waarden en identiteit vorm geven;
  • Zelf trots zijn op wie en wat je bent ..

En als je meer over mijn gedachtegoed wilt weten, neem dan ook eens een kijkje op de volgende websites, blogs en sociale netwerken:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s